Rezervacije in naročanje:

Rezerviraj

Tel: 05 368 1552

5 MINUT Z(A)BRIŠE 10 LET


oglejte si rezultate po prvi terapijiPOSTOPEK DELOVANJA


KAJ JE COOLIFTING?
Coolifting je registrirana tehnologija, ki odpira nov korak pri profesionalnih anti-age tretmajih, temelji na kombinaciji visoko koncentriranih aktivnih sestavin in učinkoviti epidermalni aktivaciji, ki omogoča penetracijo kot je še ni bilo - daje lifting učinek brez operacije.
Revolucionarni sistem Coolifting  je bil v celoti razvit v Barceloni z state-of-the-art tehnologijo.

Uporablja prednosti krioforeze in baroforeze v kombinaciji s tokom CO2. Pri nizki temperaturi in z visokim pritiskom ustvari toplotni kontrast na koži, poveča prodiranje aktivnih sestavin v kožo in okrepi pomlajevalni učinek.
CooLifting aplikator spusti na obrazno tkivo močan tok CO2 pri zelo nizki temperaturi in visokem pritisku združen z ekstremno visoko koncentracijo atomiziranih učinkovin.


REZULTAT

CooLifting postopek generira takojšni učinek (lifting) zgladitve kože, odstrani površinske gubice in zmanjša globoke gube, čemur sledi dolgotrajni pomlajevalni učinek.
DELOVANJE
Kombinacija hladnega toka CO2 pri visokem pritisku in atomizirane učinkovine delujejo:
Paradoksalna žilna reakcija (motricity):
Vazokonstrikcija (zoženje žil), ki ji sledi vazodilatacija (razširjanje) krvne mikrocirkulacije. Ko smo izpostavljeni intenzivnemu mrazu, se žile skrčijo in širijo.
Krioforeza in baroforeza:
Kombinacija hladu z visokim pritiskom, ki deluje na dermis, povzroči intenzivno penetracijo CooLifting učinkovin (koktejla hiluronske kisline, proteinov žita in rastlinskih ekstraktov) in eksponentno povečanje njenega delovanja.
Krio - karboksi terapija:
Tok CO2 pri zelo nizki temperaturi in visokem pritisku aktivira mikrocirkulacijo, sproži nastanek elastina in kolagena in poveča oksigenacijo tkiv.
Termalni šok:
Stimulacija globljih tkiv. Ta tkiva so normalno pri temperaturi 36ºC. CooLifting ekstremen in takojšen mraz povzroči globoko in trenutno reakcijo dermisa.
Je najspektakularnejši in hiter postopek kdaj koli viden v izzivu minevanja časa.

REZULTATI SO FANTASTIČNI!VPRAŠANJA IN ODGOVORI:
Kako se Coolifting uporablja?

Curek je usmerjen od 0,5 do 1 cm za 5 minut. Terapija se izvaja s stalnim gibanjem in čas delovanja na določenih področjih je prilagojen glede na stanje in potrebe kože stranke.

Kaj so prednosti Cooliftinga?
Colifting postopek ima dvojni učinek:
  - takojšen učinek (lifting): gladi kožo, odpravlja površinske gubice in zmanjša globoke gube
 - dolgotrajni (regeneracija): intenzivna stimulacija kolagena in elastina, obnova dermisa, izboljšana tekstura in kakovost kože

Postopek je popolnoma drugačen od drugih metod; hiter, učinkovit in popolnoma neboleč.

Komu je terapija namenjena?
Primerna je za vse odrasle osebe za stimulacijo tkiva, preprečevanje nastajanja gub, njihovo zmanjšanje in pomlajevanje obraza.

Ima kakšne stranske učinke?
Nobenih stranskih učinkov ni bilo ugotovljenih. Je neinvazivna, neboleča terapija, po kateri lahko takoj nadaljujemo z našim vsakdanom.

Kako dolgo traja učinek terapije?

Lifting učinek je kratkotrajen in ga je potrebno vzdrževati. Pomlajevalni učinek se kumulira in je povezan s številom tretmajev. Učinek globoke regeneracije dosežemo postopoma preko več terapij. Opazilo se bo vidno zmanjšanje gubic, izboljšanje kvalitete kože in z njo povezana regeneracija.

Iz koliko terapij je sestavljena kura? Kako pogosto je vzdrževanje?
Kura je sestavljena iz 5 terapij ( 1x na teden ) za pomlajevalni učinek: intenzivna stimulacija kolagena in elastina, regeneracija dermisa in izboljšanje teksture in kvalitete kože.
Vzdrževalna terapija: ena terapija na dva tedna.

Ali je lahko Coolifting samo kot samostojna terapija ali pa jo lahko kombiniramo še s kakšno drugo anti-age terapijo?
Coolifting je lahko samostojna terapija, kjer je že po prvem tretmaju viden rezultat. Če želimo doseči še bolj optimalen in celosten efekt, priporočamo kombinacijo s CACI aparatom.
CACI je aparat z mikrotokovi, kjer mišice obraza učvrščujemo in znova »gradimo«, hkrati pa povečujemo ATP celično energijo mišic, spodbujamo kolagen in elastin v koži.
Coolifting je perfektno nadaljevanje CACIja; učvrščeni koži sledi mikrocirkulacija in s tem dotok hranilnih snovi, močno globinsko vlaženje in stimulacija globljih tkiv kože.

Družimo se


https://www.facebook.com/agencijatarol
Urnik fizioestetika

  • Ponedeljek – petek: po naročilu
  • Sobota, nedelja, prazniki: ZAPRTO
Kontakt
05 368 1 552
info@tarol.si
 AKCIJE    Green peel    Coolifting    Nega obraza    Depilacija    Pedikura-manikura    Programi    Solarij   

© Fizioestetika - Vse pravice pridržane | Tarol d.o.o., Tovarniška cesta 4 A, 5270 Ajdovščina
Powered by Tall web - digitalHouse

spacer
comicsnake.com