Rezervacije in naročanje:

Rezerviraj

Tel: 05 368 1552

Popolnoma naraven, originalen GREEN PEEL® zeliščni piling

Že več kot 60 let osupljivih rezultatov in zadovoljnih uporabnikov po celem svetu.
3 metode z dermatološkim razvojem podprtega postopka za uspešno reševanje problemov

CLASSIC • ENERGY • FRESH UPPOSTOPEK PILINGA


GREEN PEEL® Classic
Regeneracija in obnova z učinkom pilinga


To je originalni »klasični« piling med GREEN PEEL zeliščnimi pilingi. Po temeljiti analizi kože, se zeliščna mešanica intenzivno vmasira v kožo. Krvni obtok se poveča, izboljša se dobava kisika in hranil, obnova kože je stimulirana. Ta učinek se ustavi po dveh do petih dneh, odvisno od strukture kože, z bolj ali manj močnim piling učinkom na koži. Med tem časom je potrebno uporabljati posebne izdelke Dr. Schrammek za domačo nego. Zaključna faza GREEN PEEL® Classic postopka je po petih dneh profesionalna nega, ki sedaj zelo vpojno kožo intenzivno nahrani in navlaži z dragocenimi aktivnimi sestavinami.


GREEN PEEL® Energy
Vitalnost in regeneracija brez učinka pilinga


Ta metoda z naravnimi zelišči opazno zagotavlja energijo. Stimulira prekrvavitev in presnovo, kar vodi do naravnega izboljšanje teksture kože, brez kakršnih koli piling učinkov. GREEN PEEL® Energy zagotavlja Vaši koži naravno energijo, ki jo potrebuje za obnovo celic. Pomaga zmanjšati znake staranja kože kot tudi nečistoče, brazgotine in neželene pigmentacije. Metoda vidno izboljša videz kože in harmonizira njeno površino. Idealne rezultate dobimo z rednimi, GREEN PEEL® Energy intenzivnimi negami v salonu večkrat na leto.


GREEN PEEL® Fresh Up
Hitra Osvežitev. Brez učinka pilinga.


Tudi pri tej metodi ni piling učinka. Namesto tega je koža stimulirana in osvežena z naravnimi zelišči. Krvni obtok je stimuliran, pore so odprte in koža je optimalno pripravljena na absorpcijo sestavin pri kasnejši negi. Polt je vidno svetlejša in bolj sveža. GREEN PEEL® Fresh Up vitalizira celice in vaša koža zasije z novo svežino. Zato je ta metoda idealen reševalec problemov za utrujeno kožo brez svežine in služi kot učinkovita preventiva pred prezgodnjim staranjem in izgubo elastičnosti – primerna tudi če vaša koža še ne kaže znake staranja.

Družimo se


https://www.facebook.com/agencijatarol
Urnik fizioestetika

  • Ponedeljek – petek: po naročilu
  • Sobota, nedelja, prazniki: ZAPRTO
Kontakt
05 368 1 552
info@tarol.si
 AKCIJE    Green peel    Coolifting    Nega obraza    Depilacija    Pedikura-manikura    Programi    Solarij   

© Fizioestetika - Vse pravice pridržane | Tarol d.o.o., Tovarniška cesta 4 A, 5270 Ajdovščina
Powered by Tall web - digitalHouse

spacer
comicsnake.com